kakashi Itachi Uchiha
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Chuunin
| Subiect: One Piece Dum Iul 04, 2010 4:39 pm | |
| One Piece (ワンピース, Wan Pīsu?) este o serie manga şi anime scrisă şi ilustrată de Eiichiro Oda, care a fost serializată în revista Weekly Shōnen Jump de pe 4 August, 1997. Capitolele individuale sunt publicate în volume tankōbon de către Shueisha. Primul a fost lansat pe 4 Decembrie, 1997 ajungându-se la 50 de volume în Iulie 2008. One Piece urmăreşte aventurile lui Monkey D. Luffy, un adolescent de 17 ani, care obţine puteri supernaturale după ce mănâncă un fruct magic, şi echipajul său de piraţi, numiţi Straw Hats. Visul lui Luffy este să găsească cea mai mare comoara din lume, One Piece, devenind astfel următorul Rege al Piraţilor. Când a creat seria, Oda a fost puternic înfluenţat de manga Dragon Ball. Sursa:wikipedia | |
|
Pikkoro Jiraiya
Mesaje : 179 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Craiova
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Satul ascuns in ploaie Rank: Akatsuki
| Subiect: Re: One Piece Mier Iul 07, 2010 2:25 pm | |
| nu l-am urmarit dar cred ca o sa ma uit | |
|
kakashi Itachi Uchiha
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Chuunin
| Subiect: Re: One Piece Mier Iul 07, 2010 3:13 pm | |
| Eu nu am timp de el ca ma uit la DB,poate o sa ma uit si eu.Am auzit ca e destul de tare. | |
|
Pikkoro Jiraiya
Mesaje : 179 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Craiova
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Satul ascuns in ploaie Rank: Akatsuki
| Subiect: Re: One Piece Mier Iul 07, 2010 5:13 pm | |
| nici eu nu prea am timp sa ma uit ma uit la Dragon ball .Bleach sau Naruto shippuden!Dar sper ca voi avea timp sa ma uit mi se pare interesant cica cu pirati | |
|
AlYcA Rock Lee
Mesaje : 32 Reputatie : -1 Data de inscriere : 23/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Grand Line
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Rank:
| Subiect: Re: One Piece Sam Iul 24, 2010 6:23 am | |
| e super tare si foarte amuzant inainte nici nu vroiam sa ma uit credeam ca e super naspa dar dupa ce am vazut primele 5 ep nu m-am mai dezlipit de el vi-l recomand garantat ca o sa va placa sh v-am spus este suuuuuuuuuuuper amuzant | |
|