| Four mission - Hokage's protection! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Uzumaki Naruto Uzumaki Naruto
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 28
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Chuunin
| |
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Joi Apr 15, 2010 3:24 am | |
| Sunt pregatit! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Joi Apr 15, 2010 3:31 am | |
| Deidara : Voi nu stiti ce inseamna arta... Naruto : Hm...sa nu indraznesti sa te atingi de Tiger! Kage Bunshin no Jutsu! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Joi Apr 15, 2010 3:31 am | |
| Utilizatorul ' Uzumaki Naruto' a efectuat urmatoarea actiune: Formeaza Sigiliu#1 'Ram' : #1 Rezultat : 1-------------------------------- #2 'Snake' : #2 Rezultat : 1-------------------------------- #3 'Tiger' : #3 Rezultat : 1 | |
|
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Joi Apr 15, 2010 3:33 am | |
| Raikiri! | |
|
| |
Tiger13 Rock Lee Shippuuden
Mesaje : 75 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 27 Localizare : Arad
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Genin
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Joi Apr 15, 2010 3:38 am | |
| Hmph...Nu va pot lasa pe voi sa faceti toata treaba! Byakugan! Sunt pregatit arata-mi ce poti! | |
|
| |
| |
| |
Tiger13 Rock Lee Shippuuden
Mesaje : 75 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 27 Localizare : Arad
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Genin
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Joi Apr 15, 2010 3:40 am | |
| 8 Trigrams 64 Palms! Incep! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 9:05 pm | |
| Oh, nu... Se pare ca Tiger nu se poate controla... si nici puterile lui... Acum... ce ne faceeeem ? Ok, vine ! ! ! | |
|
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 9:25 pm | |
| Voi face trei clone. Deidara!Te voi termina! Deidara:O,da?Mai vedem noi! Naruto,trebuie sa chemam ajutoare! Jiraiya:Ajutoarele au venit! Jiraiya:Ia sa vedem ce face cu Deidara! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 9:54 pm | |
| Jiraiya : Naruto, ia vino aici ! [in gand]Hm hm hm cum credeam, Orochimaru i-a sigilat puterea lui Kyuubi Bine ! Fi pregatit ! Naruto : Pentru ce ? Jiraiya : Pentru asta : Kakashi, tine-l ocupat pana am grija de Naruto ! | |
|
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 10:01 pm | |
| Grabeste-te,Jiraiya! Il voi tine ocupat! Deidara:Feriti-va de asta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 10:13 pm | |
| Jiraiya : Kakashi, esti bine ? O, nu, mi-a luat prea mult... Acum, Naruto, elibereaza-ti forta interioara, chakra rosie ! Naruto : He,he,he iti arde de glume, Jiraiya Jiraiya : G-glume ? Naruto, nu mai avem timp, Kakashi nu va mai rezista mult, acum, elibereaza-ti chakra rosie ! Naruto : Esti sigur ca nu ai baut ceva ? Jiraiya : Asculta, daca nu il vei invinge pe acest tip, nu te voi mai antrena !!! Naruto : Omule... | |
|
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 10:22 pm | |
| Am reusit sa scap de Deidara. Jiraiya:Kakashi,Naruto nu stie de vulpea cu noua cozi? Cred ca nu. Jiraiya:Deci,trebuie sa fac eu ceva! Sa incepem! Jiraiya:Bun,eu ma voi duce in fata lui si il voi ataca cu rasengan,Naruto va veni din dreapta si il va ataca cu clonele,iar tu vi din spatele lui si il ataci cu Chidori! Am inteles! Jiraiya:Bun,hai! Chidori Hai,Narutoo! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 10:26 pm | |
| Cred ca glumesti, nici macar nu-l vedem, da sa-l atacam | |
|
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 10:32 pm | |
| Jiraiya:Naruto!Mai era putin si il terminam,la ce te gandeai? Nu cred ca il mai gasim... Deidara: Jiraiya:Uite-l! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 11:17 pm | |
| Naruto : Batranule pervers ! Nu !!!! nu-l ataca ! este prea puternic ! Jiraiya : Mai bine decat sa asteptam dupa tine sa te hotarasti Naruto : [in gand...] Trebuie sa fac asta, trebuie sa fac asta, trebuie sa fac asta!!!! L-am gasit ! [in gand...] Daca Jiraiya a spus adevarul, ar trebui sa am o forta interioara, banuiesc ca mai mare decat cea de acum... Forta interioara... trezeste-te... ajuta-ma sa-l inving pe acest nemernic Ce nai... ma simt plin de putere... Cred ca chiar o pot face ! ! ! Ok, Jiraiya, Kakashi, mai retineti-l un pic, pana ma incarc la putere maxima ! | |
|
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 11:30 pm | |
| Jiraiya[in gand]Se pare ca a reusit. Bine naruto,ataca-l! kakashi,nu sta in calea lui Naruto!
Bine,Jiraiya! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 11:36 pm | |
| De ce, tu... Jiraiya : Ce nai... de unde are atata putere ? Este cu mult mai mare decat cand ne-am intalnit ultima data, sa se fi antrenat in lipsa mea ? Haide, Naruto, ataca-l cu ce ai tu mai bun, nu ezita ! Naruto : Tu cine mai esti !!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?! | |
|
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 11:39 pm | |
| Jiraiya,vino!La invins deja pe Deidara cred... Trebuie sa ne indepartam de el. Jiraiya:Bine,Kakashi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 11:45 pm | |
| | |
|
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 11:52 pm | |
| Jiraiya!Incearca sa pleci de acolo! Jiraiya:Humph,am reusit sa il evit.kakashi,vin acum! Trebuie sa ajungem in Konoha! | |
|
| |
| |
| |
kakashi Itachi Uchiha
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Mier Iun 30, 2010 11:59 pm | |
| Jiraiya:Deja e prea puternic.Nu il va afecta prea tare asta! Super Great Ball Rasengan! Jiraiya,grabestete! | |
|
| |
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! Joi Iul 01, 2010 12:45 am | |
| Naruto : Deci incepeti sa va credeti tari... Dar tot sunteti prea slabi !!! Cum iti place asta ?!?!?!?!?! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Four mission - Hokage's protection! | |
| |
|
| |
| Four mission - Hokage's protection! | |
|