Tiger13 Rock Lee Shippuuden
Mesaje : 75 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 27 Localizare : Arad
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Genin
| Subiect: Salut la toti! Mar Apr 13, 2010 11:45 pm | |
| Salut,Numele meu este Eduard(dar puteti sa imi spuneti Ed )si sunt din Arad.Sunt fan anime de foarte mult timp,din copilarie.Imi amintesc foarte bine primul anime vizionat si anume:Pokemon.Pe vremea aia parca era difuzat pe TVR1 parca,nu imi aduc aminte foarte bine.Cat despre mine sunt un baiat destul de rusinos :"> Serialul meu preferat este:Lost.L-am vizionat de ceva vreme dar mai nou si-a pierdut din farmec si nu mai este la fel de interesant ca si cum era. Anime preferat:Full Metal Alchemist:Brotherhood.M-am indragostit :X de cand am vazut primul episod din "Full Metal Alchemist" pe Animax.Apoi am inceput sa vizionez toata seria asteptand de ani buni seria "Brotherhood" :- Film preferat:Harry Potter and the Philoshoper's Stone(Harry Potter and the Sorcerer's Stone)Prima mea experienta de magie Manga preferat:Kingdom Hearts FTW! :X Personaje preferate:Edward Elric din (Full Metal Alchemist) Sora din (Kingdom Hearts) Naruto Uzumaki (din Naruto desigur ) Miroku (din Inuyasha) Yami Yugi (din Yu-Gi-Oh) Happy (din Fairy Tail) Si probabil multe altele de care nu pot sa imi aduc minte la momentul de fata )
Muzica preferata:Rap,Instrumental,R&B,J-Pop,J-Rock,Blouse,Techno,etc. Actor preferat:Johnny Deep Actrita preferata:Jessica Alba Jocuri video preferate:Kingdom Hearts,Final Fantasy XIII(Square-Enix XD)
Si cam atat Ne mai auzim :- | |
|
kakashi Itachi Uchiha
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Chuunin
| Subiect: Re: Salut la toti! Mar Apr 13, 2010 11:49 pm | |
| | |
|
Uzumaki Naruto Uzumaki Naruto
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 28
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Chuunin
| |
Tiger13 Rock Lee Shippuuden
Mesaje : 75 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 27 Localizare : Arad
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Genin
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut la toti! | |
| |
|