kakashi Itachi Uchiha
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Konoha Rank: Chuunin
| Subiect: Cum putem sa ne antrenam Dum Apr 11, 2010 2:25 am | |
| Cu ce ne ajuta antrenamentele? Antrenamentele ne ajuta la imbunatatirea jutsurilor care le stim si la invatarea altora.Stiti doar ca atunci cand sunteti student puteti folosi 2 sau 3 tehnici,cand sunteti genin puteti folosi doar 5 sau 10 tehnici,cand sunteti chuunin puteti folosi 10 sau 15 tehnici iar cand sunteti hokage puteti sa aveti 35 sau 40 de tehnici.
Cum ne antrenam? Pentru a putea sa ne antrenam mai intai trebuie sa selectam topicul cu gradul care suntem(genin,chuunin,jounin special,jounin,etc) Apoi scrieti tehnica care vreti sa o invatati,pentru a invata o noua tehnica trebuie sa raspundeti la 5 sau 10 intrebari corect. Daca deja aveti tehnicile maxime pentru gradul care il detineti pentru a invata altele trebuie sa avansati in grad. Pentru imbunatatirea celor care deja le detineti nu trebuie sa avansati in grad.
Ce facem dupa ce raspundem la intrebari? Dupa ce raspundem la intrebari organizam lupte amicale pentru a perfectiona jutsul ales.
Sper ca ati inteles!
Ultima editare efectuata de catre Kakashi in Dum Apr 11, 2010 3:11 am, editata de 1 ori | |
|
Kiba Kiba Inuzuka
Mesaje : 41 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/04/2010 Localizare : In a magic world
Foaie de personaj Misiuni: Sat: Rank:
| Subiect: Re: Cum putem sa ne antrenam Dum Apr 11, 2010 2:36 am | |
| | |
|